Despre noi

CLINICA IDEALMED ORADEA

Clinica IdealMed este una dintre cele mai moderne clinici private din Oradea. Este o clinica de top in recuperarea afectiunilor motorii, atat ortopedice, cat si neurologice, cu o abordare integrata – ofera tot ce presupune procesul de reabilitare, de la stabilirea diagnosticului corect pana la tratament si recuperare. Fiind una dintre cele mai noi clinici din Oradea scopul acesteia este de a pune pacienții pe primul plan totodată serviciile oferite fiind personalizate pe nevoile fiecărui pacient în parte.

VEZI ECHIPA NOASTRAPROGRAMEAZĂ-TE


Ne ocupăm de pacienți

EVALUARE & DIAGNOSTICARE

Aici la Clinica IdealMed, echipa noastră are un angajament ferm să ofere servicii extrem de profesionale și să adere în orice moment la îndrumările și recomandările clinice ale specialiștilor din domeniu. Ariile principale de expertiză ale echipei sunt reabilitare la nivelul membrelor inferioare și superioare, screening funcțional și de reabilitare, screening pre-participativ și condiționare sportivă. De asemenea, există o vastă experiență în tratarea tuturor durerilor neuro-musculo-scheletice, ale umărului, gâtului și durerilor de spate. La evaluarea și diagnosticarea fiecărui pacient, tratamentul este adresat specific pe problemele specifice fiecărui pacient și poate include:

Modalități specifice de tratament


Exerciții


Educație


Tehnici de auto-gestionareClinica de Recuperare IdealMed

Recuperare Medicală Oradea


La Clinica IdealMed suntem convinși că procesul de recuperare este ceva mai mult decât atât, este de fapt vindecarea unei afecțiuni medicale intr-un mediu clinic. În mijlocul tuturor progreselor medicale ale lumii moderne, este ușor să uităm ca cei cu dureri au uneori nevoie de ceva mai mult. Un zâmbet, o atingere liniștitoare sau câteva cuvinte de confort pot insufla speranță și încredere pacienților și îi pot ajuta pe calea recuperării.


Echipa noastră

ECHIPA IDEALMED ORADEA


IDEALMED ORADEA

GALERIE FOTO IDEALMED


Ești interesat de serviciile noastre?

Pentru mai multe detalii contactați echipa noastră

Ținem legătura

Contact rapid

Oradea / Bihor / România
Nicolaus Olahus, 44
contact@clinicaidealmed.ro


CONTACT RAPID

Sună acum!
+40 359 192 924Urmărește-ne

Ne găsești

Urmărește-ne pe facebook pentru a afla ultimele detalii din rândul tehnicii medicale, dar și oferte IdealMed


Facebook

Clinica IdealMed 2018 © Toate drepturile rezervate

Webdesign by eDapAdvertising