Servicii IdealMed Oradea

Masaj terapeutic

Masajul este un termen general pentru actiunea de presare, frecare si manipulare a pielii, muschilor, tendoanelor si ligamentelor. Terapeutii in masaj folosesc, de obicei, mainile si degetele pentru masaj, dar pot utilizat si antebratele, coatele si chiar picioarele.
Tehnicile de masaj variaza de la tehnici usoare, la cele care presupun presiuni profunde.

La ce va puteti astepta in timpul unui masaj?

Nu aveti nevoie de nici o pregatire speciala pentru masaj. Inainte de sedinta de masaj terapeutic, specialistul ar trebui sa va intrebe daca manifestati anumite simptome, detalii legate de istoricul medical si despre rezultatele pe care le asteptati de la masaj. Terapeutul ar trebui sa va explice tipul de masaj si tehnicile pe care le foloseste.

In cadrul unei sedinte obisnuite de masaj, pacientul se va dezbraca atat cat se va simti confortabil si va purta haine lejere. Se va aseza pe o masa speciala si va fi acoperit cu un prosop de hartie. Terapeutul ar trebui sa faca o evaluare prin atingere pentru a localiza zonele dureroase sau tensionate si pentru a determina cat de multa presiune poate sa aplice.

O sesiune de masaj poate dura intre 15-40 de minute, in functie de tipul de masaj si de timpul pe care pacientul il are la dispozitie. Nu conteaza ce tip de masaj alege, important este ca dupa masaj sa fie relaxat si calm.


Masajul facial
Obiceiurile sănătoase se reflectă întotdeauna pe chipul nostru. De aceea, pentru a avea un ten perfect, curăţarea acestuia în profunzime şi hidratarea sunt reguli de aur. Din ritualul de înfrumuseţare nu ar trebui să lipsească masajul facial, care antrenează muşchii feţei, iar în unele afecţiuni sensibilitatea poate fi recăpătată. Acest tip de masaj este de fapt o gimanistică pentru faţă, minte şi suflet. Beneficiile sunt extraordinare, vorbim despre calmarea la nivelul feţei, întărirea musculaturii din zonă şi detensionarea întregului nostru corp.

Beneficii: efect de lifting: refacerea ovalului feţei datorită îmbunătăţirii tonusului muscular
– Reducerea adâncimii pliurilor şi a ridurilor din zonă
– Restabilirea elasticităţii pielii
– Îmbunătăţirea microcirculaţiei
– Refacerea sensibilităţii zonei

Masajul anticelulitic. Este o metodă foarte eficientă prin care se poate scăpa de aspectul de coajă de portocală al pielii. Acest tip de masaj se efectuează doar pe zonele afectate de celulită. Un atuu îl au cremele şi uleiurile termice, aceasta grăbind procesul de încălzire şi topire a celulitei pe zonele de interes. Acest masaj se combină cu drenajul limfatic, fiind un adjuvant în eliminarea apei şi celulitei din organism. Sub o presiune mai mare a tehnicilor până la apariţia durerii rezultatele pot fi pozitive, iar în completare cu un stil de viaţă sănătos şi activ rezultatele pot fi uimitoare. Este o metodă foarte eficientă prin care se poate scăpa de aspectul de coajă de portocală al pielii. Acest tip de masaj se efectuează doar pe zonele afectate de celulită. Un atuu îl au cremele şi uleiurile termice, aceasta grăbind procesul de încălzire şi topire a celulitei pe zonele de interes. Acest masaj se combină cu drenajul limfatic, fiind un adjuvant în eliminarea apei şi celulitei din organism. Sub o presiune mai mare a tehnicilor până la apariţia durerii rezultatele pot fi pozitive, iar în completare cu un stil de viaţă sănătos şi activ rezultatele pot fi uimitoare.


Masajul de drenaj limfatic se practică pentru eliminarea toxinelor neasimilate din organism în timpul procesului de sinteză celulară. Printr+un bun drenaj se reduc acumulările de grăsime sub piele şi se îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi se elimină toxinele care se consideră că e acumulează în acele zone. Un bun exerciţiu fizic duce la drenarea limfatică corespunzătoare, însă lipsa acestuia se recomandă măcar un masaj de drenaj limfatic.

Masajul de relaxare se face cel puţin odată pe săptămână. Menţine organismul sănătos şi oferă un tonus ridicat. Are ca scop activarea circulaţiei sangvine, ajută la menţinerea elasticităţii pielii şi a articulaţiilor, la relaxarea şi tonifierea musculară specifică unui organism sănătos şi înlătură starea de oboseală. Acest masaj ajută şi la eliminarea toxinelor din organism şi la regenerarea ţesutului.

Beneficii:
– Îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi limfatice
– Stimularea şi calmarea sistemului muscular şi nervos
– Mărirea mobilităţii şi flexibilităţii articulaţiilor
– Creşterea elasitictăţii muşchilor
– Reduce tensiunea musculară
– Contribuie la detoxifierea organismului şi întărirea sistemului imunitar


Despre noi

IdealMed Oradea este una dintre cele mai moderne clinici private din Oradea. Fizioterapia poate fi definită ca fiind o metodă…


Vezi detalii


Oferte

Scopul nostru este acel de a crea un mediu confortabil pentru pacienții noștri, atât din punct de vedere fizic, psihic, dar și financiar.


Vezi oferte


Programează-te

Pentru programări sau detalii despre pachetele noastre ne poți contacta. Ușor si rapid cu un click scapi de problemele tale…


Programează-te


Ținem legătura

Contact rapid

Oradea / Bihor / România
Nicolaus Olahus, 44
contact@clinicaidealmed.ro


CONTACT RAPID

Sună acum!
+40 359 192 924Urmărește-ne

Ne găsești

Urmărește-ne pe facebook pentru a afla ultimele detalii din rândul tehnicii medicale, dar și oferte IdealMed


Facebook

Clinica IdealMed 2018 © Toate drepturile rezervate

Webdesign by eDapAdvertising